default

Eleged van a mesterséges célkitűzési mámorból?

Ha őszinték vagyunk beláthatjuk, hogy a globális fogyasztó orientált attitűd, az élet igazi mélységéhez képest értéktelen dolgok megszerzésére kényszerít, ráadásul ezeket az anyagi javakat elképesztő mértékű árazással kínálja.

Évtizedekre adósságokba taszítanak egy gépkocsi, vagy egy lakás megvásárlásával, de egy grandiózus tengerparti, ámde mulandó nyaralásra is akár éveken keresztül spórolunk, hogy aztán szélsebesen elrohanjon, néhány képet és kedves emléket hátrahagyva. Ha pedig egészségünkre és szépségünkre költjük a fáradságos munkával megszerzett jövedelmünket, az az öregkor beálltával már lejárt valuta lesz.

Mindenkinek szüksége van valamilyen motivációra az életben, de ezt idővel elveszítjük, nem tudjuk megtartani, mert átmeneti. A fogyasztói társadalom motiválttá tesz, de ezek ideiglenes célok, amik nem tudnak tartós elégedettséget adni. A siker könyvek szerzői, vagy siker előadó trénerei heroikus életük tapasztalatait műanyag vágyálomba göngyölik, hogy kövessük őket, érjünk el minél több mindent, és legyünk akik lenni akarunk.

De kik akarunk lenni? Hogyan akarjuk elérni? Hajlandóak vagyunk megfizetni az árát?

Az igazi, a lényegi természetünk szerint egy egész életünkre szóló küldetés az, ami fenntartja a motivációt. Ez az a tűz, ami örökké lobog, ami minden lélek életigenlésének forrása. A tévképzettel ellentétben először lelki cél kell és az anyagi célok, javak pedig azt szolgálják. Nem pedig fordítva.

Érdekel mi az igazi pályaválasztás? Egy olyan út, ami nem végződik szakadékkal vagy betonfallal, bármilyen sebesen vagy lassan haladsz az idő sztrádáján?

Ha válaszod igen, akkor várunk szeretettel a következő előadásunkra! Az előadó, Bhakti Gauravani Swami vaisnava utazó szerzetes lesz, aki évtizedek óta 3 nyelven oktatja a mindennapi embernek az egyszerű élet nagyszerűségét.

A részvétel díjmentes, szeretettel várunk!

Részletekért keress minket!

-->ÜZENETKÜLDÉS: [LINK]

TOVÁBBI ESEMÉNYEK: [LINK]

HÍRLEVÉL: [LINK]

[CIKKEK] [LINK]

[VIDEÓK] [LINK]