default

Nyári kihívás az offline terepen: Govinda tábor Krisna-völgyben

Július 5-10. között a Govinda Klub csapata egy hat napos, különleges és élménydús elvonulásra, lelki kalandozásra invitál téged Krisna-völgybe.

!!! Elővételi jegyek kaphatók !!!

--> 2019 Január 1 - Március 31 között: 19.990 Ft

--> 2019 Április 1 - Május 15 között: 24.990 Ft

--> 2019 Május 16 - Július 1 között: 29.990 Ft

---> REGISZTRÁCIÓ: [LINK]

A jegyeket regisztráció után banki átutalással vagy személyes átvétellel igényelheted.

Ennek a részleteiről e-mailben értesítünk.

[VIDEÓ PREMIER]: [LINK]

Krisna-völgy Magyarország egyedülálló lelki oázisa. Az öko-völgy mintegy 300 hektárt felölelő erdőséggel, tóval, patakkal és hangulatos lankákkal tarkított, hívogató környezete bemutatja az önfenntartást, a tehenészettől, az üvegházas zöldségtermesztésen át, egészen a nádgyökérzónás víztisztító-rendszerig. Amellett, hogy pár napra elmerülhetsz egy önellátó farmközösség életében, egy spirituális tanösvény bebarangolásának is részese lehetsz.

A program alatt meglátogathatod a völgy titokzatos szent helyeit, és gyakorlott szerzetesek szabadtéri önismereti leckéit hallgathatod a patakparton, ahogy azok a több ezer éves tradíciók alapján zajlottak.

Nem csak hallhatsz róluk, de ki is próbálhatod az ősi védikus életmód elemeit, gyakorlatait, kultúráját.

A Krisna-völgyi templom nem csak egy építészeti műremek, egyedi freskóival, fenséges templomszobájával és oltárával, hanem ugyanitt mesés reggeli is vár.

Megismerheted közelebbről Krisna-völgy misztikus teheneit, akik nem csak fűcsomót majszolva bambán bámulnak a naplementébe, hanem megannyi más izgalmas dolgot csinálnak napközben, pl. hozzáértő kezek támogatásával fenségesen ízletes tejjel ajándékoznak meg, és engedik magukat vakargatni. Barátságot köthetsz az ökrökkel is, akik segítségével szekérháton fedezheted fel Krisna-völgy titkos, a mindennapi látogatók előtt rejtve maradó helyeit is, és egy bátorságot próbáló különleges élménnyel is gazdagodhatsz.

Megízlelheted a kövön sütött, helyi zöldségekkel megrakott pizzát, és hogy ne csak hasra gyúrjunk, közös íjászkodás és Balaton-parti sport délután is lesz.

Ha eljössz, a közös kalandozás révén egy (vagy több) életre elkísérő spirituális és önismereti megvalósításokkal lehetsz gazdagabb, érdekes embereket ismerhetsz meg, és belemerülhetsz abba a nyugalomba és időtlenségbe, ami a lelki béke fellegvárává teszi ezt a helyet.

---> FONTOS TUDNIVALÓK! <---

A táborra 18-35 év közötti korosztály jelentkezését várjuk!

A tábor összköltsége: 29 990 Ft (az ár a 6 napi szállást, étkezést és az útiköltséget is tartalmazza) *

!!! Elővételi jegyek kaphatók !!!

--> 2019 Január 1 - Március 31 között: 19 990 Ft

--> 2019 Április 1 - Május 15 között: 24 990 Ft

--> 2019 Május 16 - Július 1 között: 29 990 Ft

---> REGISZTRÁCIÓ: [LINK]

A jegyeket regisztráció után banki átutalással vagy személyes átvétellel igényelheted.

Ennek a részleteiről e-mailben értesítünk.

Várunk szeretettel!