default

Ki vagyok én? Csató Péter zenei est

November 9-én újra Csató Péter és zenekara (Nitai Bhavana dasa) fogja szolgáltatni nekünk a zenét és a hangulatot a Kirtan Jam színpadán.

Az ex-replika frontembere egy egyedülálló zenei esttel készül az elmélkedni vágyó közönségnek. A "Ki vagyok én?" címet viselő egész estés produkcióban az előadó saját dalain keresztül beszél, melyben felismeréseit, gondolatait, mélyebb megértéseit osztja meg velünk az életéről egy hibrid, de nagyon vagány country-rap stílusban. A "Ki vagyok én?" mondanivalójában egy metafizikailag progresszív kísérlet arra,hogy az öndefiniálás útján, hogy juthatunk el a kezdeti én, és enyém értelmezőtől a szakralis tudatosulás ösvényére.

Ha nov. 9-én jamelnél velünk akkor, várunk szeretettel téged is erre a különleges közös zenés elmélkedésre!

Csató Péter zenei karrierje a 90-es években kezdődött a Replika frontembereként, ami testvérzenekara volt az akkor alakuló Tankcsapdának. A zúzós metál banda műfajteremtő filozófiai, lélektani témájú dalaival két évtizeden keresztül olyan igazságok hordozója volt , mint a lélek, kapcsolataink karmikus törvénye, vagy az anyag és a transzcendencia viszonya. Csató Petit ma már Nitai Bhavana dasa-ként ismerik, és a debreceni vaisnava teológia vezető prédikátora.

A részvétel díjmentes, szeretettel várunk!

Részletekért keress minket!

-->ÜZENETKÜLDÉS: [LINK]

TOVÁBBI ESEMÉNYEK: [LINK]

HÍRLEVÉL: [LINK]

[CIKKEK] [LINK]

[VIDEÓK] [LINK]