default

Az elveszett falu - Filmvetítés és beszélgetés Földanya sorsáról

Globalizáció, urbanizáció, fogyasztói társadalom, kapitalizmus, globális felmelegedés, környezetpusztítás, mind mind olyan dolgok, amiknek a jelentése, müködése és a jelenünkre és jövőnkre gyakorolt hatásai méltán félelemmel és aggodalommal tölthetnek el minden józan gondolkodású, civilizált embert.

Szerencsére ezekre adott válaszul ma már feltörekvőben vannak, sőt inkább azt mondhatjuk, hogy divattá váltak az olyan alulról szerveződő, önkéntes mozgalmak, mint a veganság, önfenntartás, zero waste, megújuló energiák, öko, bio, fair trade és egyébb alternativák.

A kérdés az, hogy ezek tényleg képesek-e megmenteni a Földet az utolsó perceiben?

Tényleg ezek az utolsó percek?

Évezredekig harmóniában tudtunk élni a természettel, mára pedig már eljutottunk oda, hogy pár évtized alatt végzetes változásokat idéztünk elő Földünk sorsának alakulásában.

Mi változott meg és mikor történt a változás?

Mi a probláma gyökere?

Mi köze van a teheneknek Földünk megmentéséhez?

Mi a világunk élhető tempója Km/órában mérve?

Mit tehetünk mi, társadalmailag és egyénileg a pozitív változásért?

Ezekre a kérdésekre szeretnénk keresni a válaszokat egy közös interaktív beszélgetés formájában, aminek te is részese lehetsz.

A beszélgetést egy csodálatos gondolatindító filmmel kezdjük aminek "The Lost Village" a címe, és éppen a fent említett kérdéseket feszegeti.

A beszélgetést Triyuga Dász, Krisna-hívő szerzetes vezeti, aki több évig élt Európa legnagyobb öko-falujában, Krisna-völgyben, valamint az elmúlt évtized során számos más európai, illetve tradícionális indiai közösséget végig látogatott.

Gyere el és legyél része a változásnak ami szeretnél látni világban!

Vegán ételkóstolóval és egy pár perces közös, lélekemelő meditációval is várunk!

A részvétel díjmentes, szeretettel várunk!

Részletekért keress minket!

-->ÜZENETKÜLDÉS: [LINK]

TOVÁBBI ESEMÉNYEK: [LINK]

HÍRLEVÉL: [LINK]

[CIKKEK] [LINK]

[VIDEÓK] [LINK]