default

ingyen trip csodaországba...

Néha a dolgok csak úgy megtörténnek, elsiklasz a részletek fölött, másodlagossá válik az érzelmi töltés és nem is törekszel a mostban maradásra.

Az elméd másfele jár, inkább a művi megosztás, a gépi megörökítést tartod lényegesnek, pedig az igazán édes emlék az nem a mikrocsipekben, vagy a mágnes szalagon, hanem a szív rejtett ligeteiben kerül megőrzésre, ami csak a tiéd.

Alkalmas-e egyáltalán a normál éber állapot arra, hogy frontális szubjektivitással érzékeljük a jelen tapasztalatait, anélkül, hogy bármilyen mentális zaj, aggodalom bezavarna? Vagy az igazi megélés az előhívás után jön, egy módosult tudatállapotban? Fontos kérdés.

Mi az emlékezés és, mi a fantáziálás? Csak az emlékekből, vagy a reális, pozitív jövőképből lehet lelki erőt meríteni, mert azok valóságosabbak a puszta álmodozásnál ?

Gondoltál már arra, hogy miért képet vetítenek a moziban és miért nem szöveget?

Kutatások bizonyítják, hogy agyunk elsődlegesen vizuálisan kódolja a tapasztalatokat. Ha azt mondom neked, hogy édes piros lédús eper, akkor egy kép villan be elmédben, és ehhez társítod az emlékeid az epert illetően, így vágy ébred rá, hogy beleharapj egybe. Próbáld meg úgy hogy behunyod egy pillanatra a szemed, és úgy gondolsz egy édes húsos eperre...

Az érzéki észleléseknek egészen más távlata nyílik meg előtted.

Ebben az előadásban egy közös vezetett relaxációs meditációs tripnek lehetsz a résztvevője. Chillout zene, kellemes hangú idegenvezető, és lelassuló idő, ami segít, hogy bátran elmerülj az utazásban.

Az előadó Gopicandra das, vaisnava teológus, általános iskolai tanár, aki örömmel mutatja be nekünk a gyerekeknél már régen bevált tanulási, és relaxációs technikát.

A részvétel díjmentes, szeretettel várunk!

Részletekért keress minket!

-->ÜZENETKÜLDÉS: [LINK]

TOVÁBBI ESEMÉNYEK: [LINK]

HÍRLEVÉL: [LINK]

[CIKKEK] [LINK]

[VIDEÓK] [LINK]