Project Description

Krisna-völgyi Tábor

Govinda Camp 2020

Fb Boritó Kis

Kezdés

Július 20-25. között a Govinda Klub csapata egy hat napos, különleges és élménydús elvonulásra, lelki kalandra hív téged Krisna-völgybe.

A tábor időponja:
2020. Július 20
Július 25

Helyszín: A Krisna-völgy Indiai Kulturális Központ és Biofarm

!!! Elővételi jegyek kaphatók !!!
–> 2020 Január 1 – Március 31 között: 24.990 Ft
–> 2020 Április 1 – Május 15 között: 29.990 Ft
–> 2020 Május 16 – Július 15 között: 34.990 Ft
–> Helyszínen fizetve: 40.000 Ft

Krisna-völgy Magyarország egyedülálló lelki oázisa. Az öko-völgy mintegy 300 hektárt felölelő erdőséggel, tóval, patakkal és hangulatos lankákkal tarkított, hívogató környezete és gazdálkodó közössége élhető modelje az önfenntartásnak. A tehén védelmi központtól, az üvegházas zöldségtermesztésen át, egészen a nádgyökérzónás víztisztító-rendszerig minduntalan bravúros megoldásokra bukkanunk az önellátást illetően.

Krisna-völgy egyben egy szent hely is. Az itt élők teljes odaadással végzik mindennapi kötelességeiket és templomi lelki gyakorlataikat, mindezt imádatott Istenségnek Rádha-Krisnának örömére ajánlják.

Mit tartogat nekem az offline terep Krisna-völgyben?

A tábor alatt meglátogathatod a völgy titokzatos szent helyeit, és gyakorlott szerzetesek szabadtéri önismereti leckéit hallgathatod a patakparton, ahogy azok a több ezer éves tradíciók alapján zajlottak.

Krisna-völgy lakosai csodálatos emberek. Egyszerűen élnek, dolgosak és rendkívül barátságosak. Bár általában elfoglaltak, hisz számtalan a teendő a farmon, de ha szóba elegyetsz egy helyivel könnyen ott érezheted magad, hogy belefeledkeztél az időbe olyan jóizű spontán tudósításokat kaphatsz a farmi mindennapokról.

Nem csak hallhatsz róluk, de ki is próbálhatod az ősi védikus életmód elemeit, gyakorlatait, kultúráját.
A Krisna-völgyi templom nem csak egy építészeti műremek, egyedi freskóival, fenséges templomszobájával és oltárával, hanem ugyanitt tradícionális zenés medítációba mélyülhetsz, ami messzire elrepít és borzongató távlatokat nyit meg legbensőbb önvalódnak.

Megismerheted közelebbről Krisna-völgy misztikus teheneit, akik nem csak fűcsomót majszolva bambán bámulnak a naplementébe, hanem megannyi más izgalmas dolgot csinálnak napközben, pl. hozzáértő kezek támogatásával fenségesen ízletes tejjel ajándékoznak meg, és engedik magukat vakargatni. Barátságot köthetsz az ökrökkel és jóvoltukból szekérháton fedezheted fel Krisna-völgy titkos, a mindennapi látogatók előtt rejtve maradó helyeit is, és egy bátorságot próbáló különleges élménnyel is gazdagodhatsz.

Jól hangzik? A java még csak most jön!

Krisna-völgy, mint szenthely hemzseg a misztikumokat és transzcendentális jelenségeket és történeteket hordozó szakrális kegyhelyktől, amik rejtéjes hangulatokat sugároznak. Erre az alapra építve rendezünk egy egésznapos több csapatból álló spirituális szerepjátékot, ahol a lelki tanösvényt bejárva bizony izgalmas próbák elé fog állni önismereted.

Húha! És mit fogunk enni?

Megízlelheted és be is lakmározhatsz a kövön sütött, helyi zöldségekkel megrakott pizzából, és hogy ne csak hasra gyúrjunk, közös íjászkodást és Balaton parti sport délutánt is tervezünk.

Ha eljössz, a közös kaland révén egy (vagy több) életre elkísérő spirituális és önismereti megvalósításokkal lehetsz gazdagabb, érdekes embereket ismerhetsz meg, és belemerülhetsz abba a nyugalomba és időtlenségbe, ami a lelki béke fellegvárává teszi ezt a helyet.

—> FONTOS TUDNIVALÓK! <—
A táborra 18-35 év közötti korosztály jelentkezését várjuk!
A tábor összköltsége: 40 000 Ft (az ár a 6 napi szállást és étkezést tartalmazza) *

!!! Elővételi jegyek kaphatók !!!
–> 2020 Január 1 – Március 31 között: 24.990 Ft
–> 2020 Április 1 – Május 15 között: 29.990 Ft
–> 2020 Május 16 – Július 15 között: 34.990 Ft
–> Helyszínen fizetve: 40.000 Ft

A jegyeket regisztráció után banki átutalással vagy személyes átvétellel igényelheted.
Ennek a részleteiről e-mailben értesítünk.

Hol tudsz részletesebb információkat kapni?

E-mailban vagy telefonon az alábbi elérhetőségeken:

Triyuga Dász (Somogyi Tibor)
– tábor-vezető
Tel.: 30/502-4889
Email: [email protected]

Asésa bandhu Dász (Ferencz Attila)
– szervező
Tel.: 30/220-7616
Email: [email protected]