fbpx

Śrīla Prabhupāda-līlāmṛta

Első és/vagy második kötet

19000 Ft35000 Ft

Az amerikaiak számára Prabhupáda és tanítása a semmiből tűnt elő, ismeretlenül és váratlanul — „Olyan volt, mint egy Aladdin lámpájából kiszabadult dzsinn” —, ám valójában egy több évszázados kultúra rendíthetetlen képviselője volt.

!!!FONTOS: A könyv jelenleg előrendelhető és kézhezvenni leghamarabb November 24-én lehet majd.
Limimtált pédányszám lett nyomtatva ezért érdemes rendelni belőle minél hamarabb.

November 24 után az előrendelt példányokat át lehet venni személyesen vagy postázzuk a megrendelés alapján.

Rendeld meg azonnal telefonon!
Triyuga Dasa
+36 30 502 4889
[email protected]

 

 

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Ő Isteni Kegyelme A.C. Bhaktivedanta Swami számára — akit később Srila Prabhupádaként ismert meg a világ — az 1965. évet követő időszak hozta meg a hírnevet: ez volt az az év, amikor megérkezett Amerikába. Amíg Indiában élt, csupán három könyvet írt, míg azután, hogy elhagyta Indiát, tizenkét év leforgása alatt több mint hatvanat. Amerikába érkezése előtt csupán egyetlen egy tanítványt avatott fel, a rákövetkező tizenkét évben azonban több mint négyezret. Indiában jóformán senki sem hitt benne, hogy valaha is valóra váltja álmát Krisna bhaktáinak világméretű szervezetéről, ám az azt követő évtizedben megalapította a Krisna-tudat Nemzetközi Szervezetét, irányította tevékenységét, és több mint száz központot nyitott. Mielőtt Amerikába hajózott volna, egyetlen egyszer sem hagyta el Indiát, míg a következő tizenkét évben a Krisna-tudat mozgalmát hirdetve számtalanszor körbejárta a világot.
Életműve talán késői gyümölcsnek tűnhet, ám élete első hatvankilenc évében forradalmi változást hozó lelki mozgalmának megvalósítására készülődött. Az amerikaiak számára Prabhupáda és tanítása a semmiből tűnt elő, ismeretlenül és váratlanul — „Olyan volt, mint egy Aladdin lámpájából kiszabadult dzsinn” —, ám valójában egy több évszázados kultúra rendíthetetlen képviselője volt.

További információk

Milyen kötet:

Első kötet, Második kötet, Első és második kötet

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Śrīla Prabhupāda-līlāmṛta” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük