fbpx
 • A Bhagavad-gítá úgy, ahogy van

  (puha kötésű) 3300 Ft
  Noha a Bhagavad-gita számtalan kiadást megért már, és rendkívül széles körben olvassák önálló könyvként, eredetileg a Mahabharata, az ősi szanszkrit történelmi eposz egyik fejezete.
 • Sale!
  a termeszet iq ja boritokep scaled tiq mockup 04

  A természet IQ-ja

  5000 Ft

  Honnan származnak az állatok titokzatos ösztönei?

  Több mint száz elképesztő, meg nem magyarázott jelenség az állatok világából, kétszáz gyönyörű színes képpel. Egy könyv, amely egyszerre gyönyörködtet, szórakoztat és elgondolkodtat. Megjelent a könyv negyedik kiadása, ezúttal felfrissített képanyaggal. Miután feltettük magunknak a kérdést, hogyan jelent meg először egy ösztönös viselkedési mintázat, és hogyan vált örökletessé, nem tudunk válasz adni rá.” (Gordon R. Taylor, a BBC volt tudományos munkatársa)
 • Ssr 2 Ssr 1
  Napjainkat bámulatra méltó anyagi fejlődés jellemzi, ám emellett problémáink is folyamatosan szaporodnak. Ez a könyv egy alapmű azoknak, akik tudni szeretnék az igazságot az emberi élet céljáról.
 • Śrīla Prabhupāda-līlāmṛta

  Első és/vagy második kötet 19000 Ft35000 Ft
  Az amerikaiak számára Prabhupáda és tanítása a semmiből tűnt elő, ismeretlenül és váratlanul — „Olyan volt, mint egy Aladdin lámpájából kiszabadult dzsinn” —, ám valójában egy több évszázados kultúra rendíthetetlen képviselője volt. !!!FONTOS: A könyv jelenleg előrendelhető és kézhezvenni leghamarabb November 24-én lehet majd. Limimtált pédányszám lett nyomtatva ezért érdemes rendelni belőle minél hamarabb. November 24 után az előrendelt példányokat át lehet venni személyesen vagy postázzuk a megrendelés alapján. Rendeld meg azonnal telefonon! Triyuga Dasa +36 30 502 4889 [email protected]    
 • Srímad-Bhágavatam 3.ének Srímad-Bhágavatam szett

  Srímad-Bhágavatam

  (12 kötet, magyar nyelven) 25000 Ft75000 Ft
  A Srímad-Bhágavatam, amelyet „a védikus irodalom fája érett gyümölcsének” neveznek, a védikus tudás legteljesebb és leghitelesebb bemutatása.

  Rendeld meg azonnal telefonon! Fodor Mátyás (Murali Krisna Dasa) +36 30 220 7136 [email protected]

 • Véda 3 Véda 2
  A nyugati ember egyre inkább kelet felé fordul azokért a válaszokért, amikkel harmóniára és kiegyensúlyozottságra tehet szert. A Védák, India több mint 5000 éves szent iratai az univerzum spirituális bölcsességét tartalmazzák. Ez a könyv egy könnyed feldolgozása az ősi védikus filozófiának.

Cím