fbpx
 • Gita Kicsi 4 Gita Kicsi 3

  A Bhagavad-gítá úgy, ahogy van

  (kicsi, kemény fedeles) 2900 Ft
  Noha a Bhagavad-gita számtalan kiadást megért már, és rendkívül széles körben olvassák önálló könyvként, eredetileg a Mahabharata, az ősi szanszkrit történelmi eposz egyik fejezete.
 • Gita Deluxe 2 Gita Deluxe 1

  A Bhagavad-gíta úgy, ahogy van (DL)

  (Deluxe nagyméretű) 4500 Ft
  Noha a Bhagavad-gita számtalan kiadást megért már, és rendkívül széles körben olvassák önálló könyvként, eredetileg a Mahabharata, az ősi szanszkrit történelmi eposz egyik fejezete.
 • Sale!
  a termeszet iq ja boritokep scaled tiq mockup 04

  A természet IQ-ja

  5000 Ft

  Honnan származnak az állatok titokzatos ösztönei?

  Több mint száz elképesztő, meg nem magyarázott jelenség az állatok világából, kétszáz gyönyörű színes képpel. Egy könyv, amely egyszerre gyönyörködtet, szórakoztat és elgondolkodtat. Megjelent a könyv negyedik kiadása, ezúttal felfrissített képanyaggal. Miután feltettük magunknak a kérdést, hogyan jelent meg először egy ösztönös viselkedési mintázat, és hogyan vált örökletessé, nem tudunk válasz adni rá.” (Gordon R. Taylor, a BBC volt tudományos munkatársa)
 • Ssr 2 Ssr 1
  Napjainkat bámulatra méltó anyagi fejlődés jellemzi, ám emellett problémáink is folyamatosan szaporodnak. Ez a könyv egy alapmű azoknak, akik tudni szeretnék az igazságot az emberi élet céljáról.
 • Mahabarat 2 Mahabarat 1

  Mahábhárata

  (indiai eposz) 9000 Ft
  A Mahábhárata egy lebilincselő indiai eposz, a Bhagavad-gítá kerettörténete, amely megtörtént eseményeket ír le. Olvasása közben azonban a történelmi ismeretek mellett erkölcsi és teológiai tudásra is szert tehetünk. Alaptörténete egy gigantikus testvérháború, amely a jó és a rossz összecsapásaként is értelmezhető. Az univerzális tanításokkal átszőtt fordulatos cselekményt telis-tele van szerelemmel, harcokkal, ármánnyal, konfliktusokkal és megoldásokkal, így garantálja az izgalmakat, miközben a leglényegesebb filozófiai alapelveket mutatja be könnyen emészthető formában. Így nem is véletlen, hogy 5000 éve folyamatosan olvassák, nyomtatják és tanítják. E mű bátran mondható India legismertebb és legkedveltebb védikus írásának. Maradandó népszerűsége már önmagában arról tanúskodik, hogy lapjai mély, örök érvényű bölcsességet rejtenek.
 • Pāda-Yātrā magazin 2022

  Vissza Istenhez magazin 1000 Ft
  A pāda-yātrā egy olyan zarándoklat, amelyet a hívők nem csak saját lelki fejlődésükért, hanem a társdalom minden tagjának jólétéért végeznek. A tradíció eredetileg Indiából származik, az ott élők elsősorban vallási célzattal vettek részt gyalogosan vagy ökrös szekérrel tett zarándoklatokon, de nem egyszer prominens politikusok vagy tanítók is vállaltak gyalogos utazást azzal a céllal, hogy szorosabb kapcsolatba tudjanak kerülni a társadalom különböző csoportjaival, tudják őket személyesen oktatni az életüket érintő témákról.
 • Srímad-Bhágavatam 3.ének Srímad-Bhágavatam szett

  Srímad-Bhágavatam

  (12 kötet, magyar nyelven) 25000 Ft75000 Ft
  A Srímad-Bhágavatam, amelyet „a védikus irodalom fája érett gyümölcsének” neveznek, a védikus tudás legteljesebb és leghitelesebb bemutatása.

  Rendeld meg azonnal telefonon! Triyuga Dasa +36 30 502 4889 [email protected]

 • Véda 3 Véda 2
  A nyugati ember egyre inkább kelet felé fordul azokért a válaszokért, amikkel harmóniára és kiegyensúlyozottságra tehet szert. A Védák, India több mint 5000 éves szent iratai az univerzum spirituális bölcsességét tartalmazzák. Ez a könyv egy könnyed feldolgozása az ősi védikus filozófiának.

Cím